tiistai 3. heinäkuuta 2012

Koita pysyä perässä!

Tirriskä on nykyään nopea, niin kovin nopea että päivät oikeastaan kuluvat siihen että mä koitan epätoivosesti yhtäaikaa pysyä sen perässä ja samalla pitää niin itseni kuin kodinkin suht siistin näköisenä. Jokapaikkaan on pakko kiivetä ja nousta seisomaan ja sitten saa äiti pelätä että milloin se taas kaatuu. On sydäntä raastavaa että vaikka kuinka yrittää niin kaikkia kaatumisia ei vain voi estää, eikä saakaan. Mä tiedän että ei saa olla liian varovainen, mutta silti tekisi mieli vaan istuttaa toi ipana pinnasänkyyn päiväksi turvaan. Eihän niin tietenkään voi tehdä, mutta välillä siitä tulee kovasti haaveiltua.
           Mä oon kovasti yrittänyt välttää olemasta ylihysteerinen ja lietsomasta paniikkia Tiarassa (vaikka itsellä sydämestä ottaakin), toisinsanoen jos selkeästi nään että Tiara ei kaadu mitenkään kovin pahan näköisesti niin yleensä sanon vaan "oohoo, hupsista!" ja sitten me nauretaan yhdessä neidin kanssa. Mutta aina välillä kolahtaa pää sängyn reunaan tai mihin tahansa ja silloin kyllä otan heti neidin syliin ja lohdutan. Tiara on aika huoleton eikä liikkuessaan oikein osaa vielä varoa, neiti saattaa päästää molemmat kädet tai toisen jalan irti tukea vasten seisoessaan vaikkei vielä tosiaankaan osaa seistä ilman tukea tai yhdellä jalalla varsinkaan. Täytyy nyt vain toivoa että harjoitus opettaa ja pian Tiara oppisi itsekin vähän varomaan, vaikka tuskinpa tää sydän syrjällään -fiilis lähtee ikinä kun kerran on tullut äidiksi. Kyllä sitä saa valitettavasti isommankin lapsen kanssa pelätä kaikkea mahdollista kaahaavista rattijuopoista namusetiin.
             Otto meni maanantaina takaisin töihin loman ja sairastelun jälkeen ja nyt on kyllä aivan erilaista olla neidin kanssa kahdestaan kolmen viikon tauon jälkeen. Noiden kolmen viikon aikana kun neiti on oppinut kunnolla konttaamaan, nousemaan seisaalleen ja ties mitä kaikkea muuta. Kolme viikkoa sitten meidän kahdenkeskiset päivät oli sellaisia aika leppoisia, neiti viihtyi hyvin sisälläkin jos sattui olemaan sadepäivä ja päikkäreitä Tirriskä nukkui kahdessä pätkässä 3-4h päivän aikana. Nykyään on joka päivä ihan pakko päästä ulos (niin äidin kuin tyttärenkin), ulkona Tiaralla on huippuhauskaa ja äitikin saa hetken hengähtää kun neiti on edes hetken varmassa turvassa vauvakeinussa eikä piilossa syömässä likaista aamutohvelia tai kiipeämässä syöttötuolia vasten. 
        Tällä viikolla Tiara on molempina päivinä nukkunut tunnin verran päikkäreitä ja nekin kahdessa pätkässä. Öisin sentään Tiara nukkuu sen 12h mutta mä en ainakaan suostu uskomaan että näin pieni pirpana muka pärjäisi vain 13h unimäärällä vuorokaudessa. Mutta miten pakottaa lapsi nukkumaan jos sitä ei vaan nukuta? En mä tietenkään halua Tiaraa pakottaa, mutta oon vain huolissaan että miten se pärjää noin vähillä unilla. Ollaan jopa kokeiltu kaikenmaailman nukkumapaikatkin, vaunulenkillä, vaunuissa parvekkeella, omassa sängyssä, olkkarin sängyssä äidin vieressä ja kaikissa sama tulos = unet kestää 30 minuuttia. Mutta ei, en mä silti koe edelleenkään että äitiys olisi rankkaa. Vaikka päivien jälkeen olo saattaakin välillä olla rättipoikkipuhkiväsynyt niin ainakin on ollut hauskaa, koska meillä raikaa kyllä nauru täällä nykyisin enemmän kuin koskaan! Enkä mä tiedä mitään ihanampaa ääntä kuin tuon pienen tirriäisen kikatus ja kiherrys <3

"HHaaaaaa!"
"Hihiii mä tein sen!"
"Äiti ota ihan chillisti, kyl mä händlään tän seisomishomman!"
                                                                                                  "Jjeeeee!!!"                                                                                                                                Hahhaa Tiaralla taas shortsihaalarin lahkeet hienosti rullautunu ylös näissä kuvissa, ihan ku sillä ois villatakki ja uimapuku tai jotain :DD
"Woohoooooooo!"
"Mä vähän taputan itelleni ku osaan keinuu niin hienosti!"
"Mä taputan vähän lisää ku osaan taputtaakki nii hienosti et ansaitsen taputukset!"
Mutta nyt päivärytmistä vähän pinkimpiin asioihin, nimittäin neidin ihanaan uuteen kukkapantaan ja mun äidin ostamaan pinkkiin uimavaippaan jonka oon unohtanut esitellä! Seppälän lastenosastolta löytyi ihan mielettömän suloinen pinkki kukkakoristeinen hiuspanta jonka nappasin mukaan kauppareissulla! Ja kun mentiin Ouluun niin äidin luona meitä odotti maailman suloisin pilkullinen pinkki ImseVimse -kestouimavaippa joka toivottavasti pääsee pian käyttöön jos helteet vaikka suvaitsisi saapua tänne Suomeenkin!



Mun päivänasut on ollu tällä viikolla ihan tylsiä kun mä en jotenkin oo jaksanut keskittyä vaatteisiin ollenkaan ku odotan vaan H&M -pakettia saapuvaksi että saan uutta ilmettä pukeutumiseen! Mutta laitanpa ton asun  nyt kumminkin esille, ehkä tää on mulle epätavallista et oon ihan farkku-teeppari -linjalla? Eilinen päivänasu siis:


Päivän asu:
 T-paita - H&M
Farkut - ZARA
Kengät - Spirit Store
Aurinkolasit - Glitter

Mulla on tekeillä lastenhuoneunelmia -postaus koska mä oon hirveesti alkanut miettimään että jos siirrettäis meidän sänky olkkariin ja neiti saisi ihan ikioman huoneen. Mä oon alkanut viihtymään tässä talossa, tutustumaan naapuriperheisiinkin ja oon niin tottunut tähän meidän kotiin että oon ottanut muuttojutut ihan uuteen harkintaan. En mä ehkä haluakaan vielä muuttaa täältä pois, täällä on kaikki mitä me tarvitaan ja täällä me viihdytään. On kavereita ja naapureita lähellä ja rauhallinen, turvallinen talo jossa asua. Meillä on kumminkin 60 neliötä kolmelle ihmiselle, tiedän useita perheitä jotka asuvat pienemmissäkin kodeissa isompienkin lasten kanssa kuin meillä. Mutta lastenhuonejuttuja lisää siis aivan omassa postauksessaan jonka toteutan loppuun mahdollisimman pian. Ulkoasumuutos on edelleen vaiheessa, etteköhän te sitten huomaa kun muutokset on toteutettu ;) Nyt toivotan ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

63 kommenttia:

  1. eihän siinä mitään järkeä olis että teidän sänky tungettais olkkariin :DDD eikö siitä läheltä vois löytyä isompaa asuntoa.. ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojaa meillä on nytkin vierassänky olkkarissa niin jos meidän sängyn laittais tänne sen tilalle ja vierassängyn pois eli toisinsanoen me vaan nukuttaisiin olkkarissa mut muuten olis sama järjestys niin miksei siinä olis mitään järkeä? :D Ja täällä on varmaan vaikka kuinka paljon asuntoja, mut luitko sä mun perusteluita miksi haluan pysyä täällä? Koska me ollaan löydetty kivoja tyyppejä tästä nimenomaisesta TALOSTA ja tässä talossa ei kyl oo yhtään isompii kämppii vapaana :( Mulle se on ainakin iso asia et viihtyy leikkimässä jo ihan omalla pihalla, varsinkin nyt kun Tiara kasvaa eikä silleen et pitäis joka päivä mennä jonkun toisen pihalle tai puistoon (vaikka tietysti niissäkin on mukava käydä) :)

      Poista
    2. Oletteko miettineet vuodesohvaa? Luopuisitte siis sängystä kokonaan.

      Poista
    3. Me siirrettiin tänään sänky olkkariin ja sohva makkariin josta tehdään pojalle omahuone. Mun mielestä tää vaan oli loistava ratkaisu ja pojan yöunet on parantunut super paljon kun nukkuu omassa huoneessa. :) Suosittelen siis jos vain mahdollista! :)

      Poista
    4. Entä sitte kun sun äiti tulee käymään? Missä se nukkuu? :(

      Poista
    5. Meki ollaan mietitty sängyn siirtämistä olkkariin sitku Limppu on pikkusen isompi :) Ja kyllähän vieraat voi patjalla nukkua :)

      Poista
    6. no tarkotin ihan siitä läheltä niin et pääsis helposti sinne taloon vierailemaan jne..

      Poista
    7. Jotenki näistä kommenteista huomaa, että lukijakaartissa on teinejäkin, kun vertaa moniin lastenvaateblogeihin, joissa +30v. mammat kommentoi toisilleen :-D

      Poista
    8. Siis me varmaan siirretään toi vierassänky just sinne Tirriskän huoneeseen mutta laitetaan se silleen seinää vasten ettei se vie koko huoneen tilaa niinkuin meidän sänky tällä hetkellä kun se on keskellä lattiaa :D Mun mielestä on ainakin loistava idea siirtää vanhempien sänky olkkariin ja huomaan että moni asioista jotakin tietävä on mun kanssa samaa mieltä!:D

      Poista
  2. Ei siitä vaan pääse mihinkään, että tää on parhaimpia blogeja ikinä! :) Tääki oli ihanan positiivista luettavaa ja päälle vielä nuo Tiaran kuvat <3 Päiväni on pelastettu :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanuus, ihana kuulla että piristää!<3

      Poista
  3. Ihan turhaan oot huolissan tirriskän unista :) tyttöhän on nukkunut ihan HUIKEEN paljon tähän mennessä :D mä olin huolissani måndelssonin unista 8kk neuvolaan mennessä, jolloin tyyppi nukkui yöllä 9h ja päivällä kolme puolentunnin päikkäriä. Neuvolantäti ja neuvolalääkäri hihitteli, että on kuule ihan normaalit yöunet tän ikäselle 9-10h :D eli kyllä se tiara jaksaa noilla unilla ja ihan varmaan nukahtaa vaikka pystyyn jos on univajetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :D NO mutta hyvä tietää sitten, se on tää äitiys kun kaikesta aina pitää huolestua ja huolehtia :DD!

      Poista
  4. Meillä on vajaassa 60 neliössä sänky olkkarissa ja toimii hyvin :) silloin harvoin kun yövieraita tulee niin sohva tai lastenhuoneen vierassänky käy just hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juurikin näin me ajateltiin kans, kiva kuulla että toimii :)!

      Poista
  5. tiara on vaan päivä päivältä suloisempi! pitää aina päivän päätteeksi tulla katsomaan ootko kirjottanu uutta juttua teistä. ihana lopetus päivälle :) toivottavasti jatkat kirjottamista vielä silloinkin kun tiara on kasvanut jo tarhaikäiseksi ja siitäkin vanhemmaksi, olisi ihana silloinkin lukea, kuinka hänellä/teillä menee. ihanaa kesää ja iloisia päiviä teille! :) -tirriskäfani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi mikä ihana kommentti! Kyllä mä aion jatkaa kirjoittelua hamaan tulevaisuuteen asti, kiitoksia paljon<3 Ihanaa kesää myös sinulle ja iloisia päiviä myös!

      Poista
  6. Miten toi kestouimavaippa käytännössä oikein toimii? :O

    -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeestaan ees tiedä :DD Mutta pitää ottaa selvää, kai sen googlettamalla löytää ja on tossa paketissakin jonkunnäköiset ohjeet!

      Poista
  7. Ne päikkäritki varmaa tasaantuu ku aikaa kuluu, meillä oli nii päikkärit että yöunetki hyvin levottomia tuossa vaihees ku noustiin pystyyn. Eihä sitä maltettu nukkua ku osattiin jo noussa seisoonkin nii ulottui taas uusi maailma tutkittavaksi :)

    Kovasti jaksuja sinne, nimimerkillä on se välistä rankkaa ku lapsen vauhti vaan kiihtyy ja saa sydän syrjällää toista seurata mut toisaalta myös nii ihanaa aikaa :) täällä onneks tullaa sängyltä ja sohvalta jalat eellä alas nii ei oo enää nii pelottavaa aikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne tasaantuu toivon mukaan ainakin :D Ja meillä on just se et päikkäreillä pitäis kokoajan vaan saada seisoa/istua/leikkiä :D Kiitoksia vain jaksamisista, kyllähän se välillä on rankkaa vaikka ihanaa aikaa tosiaan onkin! Ihania kesäpäiviä teille!

      Poista
  8. voi vitsi ku Tiara on niin onnellisen näkönen pikkunen :)! ootteko ollu vielä hiekkalaatikolla leikkimässä? :) odotan innolla että pääsen ostamaan ensimmäiset hiekkalelut Liamille, hahaha :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä tommonen pieni ilopilleri! Ja mä en tiiä, toisaalta tuntuu et se ehkä vaan söis sitä hiekkaa jos nyt veisin mut toisaalta haluttais hirveesti ostaa jotku Hello Kitty -hiekkalelut XD!

      Poista
  9. Tiara on kyllä tosi söpö! ootte niin iloisen olonen perhe, sun blogia on aina tosi kiva lukea! :)
    Ymmärrän kyllä tosi hyvin ton miksi et halua muuttaa pois. Tottakai jos tykkää paikasta jossa asuu ja siellä on kaikki mitä tarvii ja hyvä olla, niin eihän sieltä pois halua. Me asutaan 78 neliön kolmiossa kolmen lapsen kanssa (tyttö 2v ja kaksoset 4kk) ja mua ahdistaa jo nyt ajatus, että tästä joutuu joskus lähtemään! On ollu niin hyvä asua tässä ja oon kiintyny tähän paikkaan niin paljon etten ikinä haluais pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, mukavaa että tykkäät blogista :)! Ja joo niinhän se on että kun kiintyy johonkin paikkaan niin ei mielellään muuttaisi sieltä pois! Ja itse kun oon muuttanut lapsuudessakin tosi usein niin tykkään nykyään siitä että on jotain pysyvää (=koti) elämässä eikä niin et kamat rahdataan vuoden välein uuteen paikkaan :D Varmasti lapsellekin helpompaa kun asettuu pitkäksi aikaa yhteen, turvalliseen kotiin :) Ja kyllä kai 78 neliötä teille vielä jonkin aikaa ainakin riittää jos ette halua muuttaa pois, voittehan vaikka kans siirtää sängyn olkkariin niin saa sekä 2v että kaksoset omat huoneet! :) Ihanaa kesää teille!

      Poista
  10. Meillä alkoi aikalailla samaan aikaan tuo, että neiti nukkuu vaan 30min-1h päikkäreitä päivässä, ja niin se on pysynyt tähän päivään saakka vaikka ihan kaikkea on kokeiltu :\ Meillä tarvittais ihan selvästi useimmiten päivällä vähän enemmän unta, illalla tolla tytöllä on ihan tajuton villi päällä aina ja sillon niitä vahinkoja vasta sattuu ku toinen juoksee pää kolmantena jalkana! Tosin, tänään laitoin neidin sisälle nukkumaan (nukkuu yleensä ulkona vaunuissa), ja unta kesti jopa 2h!:D
    Mutta toivottavasti nuo teidän lyhyet päikkärit johtuu vaikkapa tuosta hurjasta määrästä uusia taitoja, mulle ainakin neuvolassa sanottiin, että kun lapsi oppii paljon niin ei malttais sillon nukkuakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaipa se on ihan normaalia sitten! Tiarastakin huomaa että kyllä se voisi vähän enemmän nukkua kun meillä on kans iltavillit aika yleisiä :D Tiara kans eilen repäisi ja otti 2,5h päikkärit just kun täällä ihmettelin unien lyhyyttä että kaipa ne sitten nukkuu jos tosissaan väsyttää? :DD Toivottavasti Peejiin ja Tirriskän päikkärit vakiintuis vaikka hetkisen pidemmiksi tässä ajan myötä! :)

      Poista
  11. sulla ei oo ikinä finnnejä tai mitää sellasiii,nice ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on mullakin joskus, lähinnä tiettyyn aikaan kuusta joku yks hullu turbonäppylä XD

      Poista
  12. Meillä on sama homma nyt kun Roni on alkanu nukkumaan 12h yöllä, joko putkeen tai yhdellä herätykellä niin päiväunet on kutistunu tuntiin päivässä. Ja hyvin se näyttää riittävän vaikka uskomattomalta tuntuu :-D
    Ja noihin kolhuihin ja kopsahduksiin, nopeesti ne oppii varomaan. Ei menny meilläkään varmaan paria viikkoa kauempaa niin osas jo tosi varovasti laskeutua istumaan ym :-) Ja nyt sitten jo käveleekin ja kolhuja tulee enää tosi harvoin, lähinnä iltaa kohden kun alkaa väsymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kai se on, mut onhan se tietysti hyvä että nukkuu kumminkin yöt hyvin :) Tiarakin on vähän paremmin oppinut laskeutumaan pyllylleen seisomasta eikä enää horjahtele joka suuntaan, on ne nopeita oppimaan mutta kyllä sitä silti aina pelottaa :D! Hauskaa kesää teille :)

      Poista
  13. Meidän sänky on olkkarissa, ja monen muidenki meitä VANHEMPIEN ja varakkaampienkin ystäväperheiden olkkareissa :) joskus se alue on vaan sellanen ettei oo halua luopua, ja jotku haluaa säästää. Meillä kohtaa nuo molemmat :) Kokeilkaa ihmeessä sitä että vierassänky ja typykän kamat + lelut omaan huoneeseen jos haluatte, ainahan sitä voi vaihtaa jos siltä tuntuu. Suomessa silti asutaan vielä kohtuu leveästi kun vertaa joihinki maihin.

    Niin ja, meillä on 55 neliötä :D EN haluas ajatellakkaan että 1. nukuttas lasten kanssa samassa huoneessa 2. pojat nukkus olkkarissa 3. asuttas kolmiossa. Mitä järkiä, kun päivät kaikki on poissa ja kaveerataan vaan parisen tuntia iltasin :) Jääpähän vähemmän siivottavaa!! :DDD

    Mut ihania kuvia teistä taas jälleen kerran<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se on, meilläkin on vähän molemmat, kiva alue jolta ei haluta pois ja halu säästää rahaa, jos jäädään tänne niin voidaan ostella, säästää ja matkailla paljon enemmän kuin jos muutettaisiin isompaan kämppään :)Teillä oli just kivasti kotona sisustettu eikä vaikuttanut ollenkaan huonolta ratkaisulta se et sänky on olkkarissa! Ja sekin on totta että aina voi sitten muuttaa tai keksiä jotain muuta jos se ratkaisu ei toimikaan! Kiitoksia ihana Neeuska<3 Ja terkkuja!

      Poista
  14. hah en kyllä kans oikein tajua tota et oma sänky ois olkkaris ja tyttärellä oma huone :D mut tapansa kullakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on aika yleistä lapsiperheissä joissa lapsi on tulossa 1 vuoden ikään mutta asutaan vielä toistaiseksi kaksiossa :D Mutta tietysti jos on tottunut asumaan Westendissä vanhempien 300 neliön talossa koko ikänsä niin eihän sitä voi ymmärtää :---D

      Poista
  15. Tiarahan nukkuu hyvin, meidän 3 kk ikäinen neiti herää vielä syömään yöllä 2-3 kertaa. Ja kun Tiara oppii uusia asioita, ei se malta maata paikallaan :D

    Ostakaa Tiaran makuuhuoneeseen semmoinen vuodesohva äitiäsi varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiarakin heräili/herätettiin (lääkärin käskystä kun paino ei noussut) ekat pari kk aina kolmen tunnin välein syömään, oli se välillä rankkaa mutta kyllä siitä selviää! Jaksamisia teille! Ja vinkkinä voin sanoa (vaikka varmaan tiedät itsekin) että kannattaa kokeilla tarjota aina ensin tuttia ja jos sillä rauhottuu nukkumaan uudelleen niin hyvä ja jos ei niin sitten voi antaa maitoa, näin meilläkin jäi yösyönnit pois siinä 3kk iässä :)! Ja me varmaan siirretään toi vierassänky Tirriskän huoneeseen mun äitiä varten kun äidillä on niin huono selkä ettei oikeen pysty ees vuodesohvalla nukkumaan ;/ Mut vuodesohva ois kyllä tosi kätsä!

      Poista
  16. eikö oo vähän aikasta miettiä lastenhuonetta? tiara tuskin tarvii lastenhuonetta vielä moneen vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pakko kommentoida tähän, koska mun mielestä Iina on tän asian kanssa just ajallaan :) Me ollaan ainakin suunniteltu että kunhan poika vuoden täyttää niin omaan huoneeseen, monestakin syystä. Mä haluan ainakin että meidän poika oppii omaan sänkyyn ja omaan huoneeseen ajoissa, etten sitten huomaa että mulla on mun omassa makuuhuoneessa kirkuva kolme vuotias joka haluaa väkisinkin äitin ja isin luokse edelleen. Jonkun mielestä tää kuulostaa varmaan ihan hirveelle mutta niin se vaan on että mullakin on oikeus omaan sänkyyn, vaikka äiti olenkin :D toiseks musta on kivempi saada muksun lelut yms. sen omaan huoneeseen, ettei mun (in my dreams) tarvii kattoa sitä kaikkea rojua meidän olohuoneessa :) tää perustuu taas siihen että ite ainaki pidän tärkeenä sitä että opettaa lapselle siisteyttä, pikku hiljaa ja leikin avulla hyvä opetella siivoomaa omat lelut pienestä asti :)
      .. Ja ei, en ole pirttihirmu enkä natsimutsi, oon realisti ;)

      Poista
    2. Miten niin liian aikaista, Tiarahan lähestyy kovaa vauhtia vuoden ikää, eikä ole enää mikään pikkuvauva! :)

      Poista
    3. no tosi aikasta :DD hyvähän se on että lapsi oppii jo aikasin nukahtamaan yksin omaan huoneeseensa :)

      Poista
    4. Sen aina huomaa kommenttien kirjoitusasusta että onko kirjoittajalla lapsia vai ei :D En siis sano millään pahalla, mutta sen vain huomaa! Ja ei, munkaan mielestä ei todellakaan ole liian aikaista antaa Tiaralle omaa huonetta, neiti on tottunut aina siihen että nukahtaa itse omaan sänkyyn ja me hengaillaan olkkarissa ja tullaan sitten perässä nukkumaan että ei ois mikään iso muutos sen elämässä :D Ois vaan tosiaan mukavaa niinkun anonyymi 14.29 sanoit niin saada ainakin osa rojuista sinne omaan huoneeseen ja päästä vähän sisustelemaan ihanaa lastenhuonetta! Ja kyllä Tiara aina säpsähtelee kun mennään makkariin yöllä tai jos vaikka toinen meistä yskii kovasti niin Tiara saattaa herätä siihen joten siksi ois kiva ette meidän tarttis mennä sinne makuuhuoneeseen häiritsemään toisen unta. EN mäkään koe olevani pirttihirmu tai natsimutsi :DD

      Poista
  17. Jokaisella lapsella on yksilöllinen unen tarve. Älä ole huolissasi tai yritä "väkisin" nukuttaa. Jos tyttö on päivisin hyvän tuulinen ja pirteä, silloin hän saa riittävästi unta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä väkisin yritäkään, eikä ton ikästä väkisin pystykään nukuttamaan :D Se on kyllä ihan totta että kai se nukkuu sitten tarpeeksi jos on kerran hyväntuulinen ja pirteä päivisin :)

      Poista
  18. Me asutaan 33 neliön yksikössä kolmistaan 3-vuotiaan kanssa. Välillä täytyy jonkun mennä partsille huilii... Jokainen perhe tavallaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan, jokainen tavallaan ja jos toi ratkaisu toimii teillä niin mikäs sitten siinä :)!

      Poista
  19. voi että miten ihana Tiara onkaan..♥ mä näytän aina ihan innoissani Tiaran kuvia mun poikaystävälle ja sanon että "kato nyt kuinka sulonen se on, mä haluun kans!", mutta aina saan vaan kommentiks hymähdyksen tai pelkään "juu" :-D ei se vaan ymmärrä Tiaran perään! Mun mielestä parhaimpia on just nää hymykuvat, ne saa mutki hyvälle tuulelle :-) tämä sun blogis on kyllä noussu kovalla vauhdilla mun suosikeiksi, sun postaukset on aina jotenkin niin piristäviä ja kivaa luettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah awws :DD! Oot ihana! Ja kiva kuulla että tykkäät mun blogista noin paljon ja se tuottaa hyvää mieltä, kiitoksia vain kovasti <3 Ihanaa kesää sulle!

      Poista
  20. Ootko miettiny tiaralle sellasta konttauskypärää, se suojais päätä jos Tiara kaatuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oon mä kyl miettiny, mulla itelläni oli sellanen pienenä :D Mut mä oon kyl saanu 9 aivotärähdystä vauvaiän jälkeen ihan vaan siks etten koskaan oppinu varomaan mitäään ja oon täys tohelo :D

      Poista
  21. tee joskus taas kysymyspostaus tai vastaa näihin kommentteihin videolla! :D olis kiva :)

    VastaaPoista
  22. ♥ Pian Tiara juoksentelee ihan jalkain pitkin huushollia ;D

    VastaaPoista
  23. Teidän asunto on suhteellisen ison näköinen, ihan hyvin pystytte siinä kolmestaan muutaman vuoden ainakin vielä asumaan. :) Ja kannattaahan se kokeilla sängyn siirtämistä olkkariin, ainahan sen voi siirtää takas jos ei tunnu hyvälle.
    Me asutaan 2h + kk. reilu 40neliöö. Minä, mies, vauva ja kaksi koiraa. :D Välillä alkaa käydä pieneksi, kun ei edes oo kunnon keittiötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää ihan suht iso ja avara onneksi ja nimenomaan, eihän se mikään peruuttamaton ratkasu ole jos siirtää sängyn olkkariin :D! 40 neliöön me ei varmaan mahduttaisi vaikkei ole koiraakaan mut kun mulla on niin paljon kaikkea rojua ja otolla noita sen tietokoneita sun muita :D Mutta aika loistavaa että te ootte mahtunut asumaan sen kokoisessa, mikäs siinä niin kauan kun se toimii ja ei tunnu liian ahtaalta :)!

      Poista
  24. Komttauskypärä.naurettava keksintö..oppiipahan ainakin varomaan kun huomaa että sattuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiköhän sen opi silloinkin kun kaatuu, myös ilman että sattuis

      Poista
    2. No tää konttauskypärä on yksi näitä äitien kiistakapuloita taas, toisilla toimii ja toisilla ei ja kukin tavallaan eiks vain :)!

      Poista
  25. heii onks otolla sisaruksii,ku mietin et saako tirriskä koskaa serkkuja/onks sillä (-: ja onks oton äiti hirveesti kuvioissa,vai etsä vaa kerro tääl sitä ( mikä tietysti on ymmärrettävää,jos kaikkee ei haluu kertoo :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää muuten olis kiinnostavaa tietää ja en tiiä miks mut silti :D

      Poista
    2. Otolla on kaksi nuorempaa sisarusta joista toinen on Tirriskän kummisetä että kyllä Tirriskä varmaan joskus saa toivottavasti serkkuja :D Oton äiti on menehtynyt vuonna 2008 joten siitä johtuu ettei hänestä täällä blogissa hirveästi puhuta :/

      Poista
    3. voiii anteeksi hirveesti,en todellakaan tienny asiasta mitään :--(

      Poista

Kiitos kommentistasi♥