maanantai 9. heinäkuuta 2012

Keinumassa

Heippa taas kaikille muutaman päivän luovan tauon jälkeen! No ei ollut kovin luova tauko mut ollaan oltu niin paljon menossa että en oo oikeen kerinnyt istumaan alas ollenkaan ja kotonakin kyllä on riittänyt hommaa aina kun ollaan täällä oltu. Nyt ajattelin kumminkin skarpata ja kertoa teille meidän viime viikosta! Tuosta ulkoasusta sen verran että se on nyt erittäin keskeneräinen kuten kaikki varmaan huomaavat, mutta mahdollisimman pian se on toivottavasti entistä ehompi. Yksinkertaisuus on se mitä mä tavoittelen tällä kertaa blogin ulkomuodolla joten sellaista on tulossa sitten myöskin banneriin luultavasti, että ei enää mitään huikeaa kuvapläjäystä vaikka nekin ovat kivoja. Mutta nyt niihin viime viikon juttuihin!
              Torstaina neidin kummitäti Nona tuli meille kylään ja oli ihan mielettömän kuuma päivä! Ensin hengailtiin vähän sisätiloissa ja Nona syötti Tiaralle lounasta. Tiara jopa söi aika kiltisti vaikkei ollut äiti tai isi tai mummu syöttämässä! Nona on ihana kummitäti kun se itse tarjoutuu syöttämään ja leikkimään ja ties mitä kaikkea kivaa se aina keksiikään. Sitten suunnattiin ulos keinumaan ja kävelylle Aurinkolahden rantaan missä Nona ei ollut koskaan käynyt ennen. Kunnon hiki puski päälle vaikka oli vain shortsit jalassa, on se kesä ihana vaikka kuuma tuleekin. Vaikka se on niin inhottavaa kun tukka liimaantuu hikisenä niskaan niin samalla se on ihanaa, siitä tietää että on kesä. Aurinkolahden rannan kohdalla ostettiin ihanat jäätelöt kojusta ja kipiteltiin vielä kiertoreittiä takaisin meille. Oli aivan ihana päivä!
              Perjantaina en tainnut saada oikein mitään aikaiseksi? Odotin vain Ottoa kotiin malttamattomana, ja tekstiviestiä siitä että mun H&M:n 4.7. H&M:ltä lähetetty paketti olisi saapunut, mutta ei sitä kuulunut vieläkään. Joten postireissu jäi perjantaina tekemättä mutta poikettiin me hakemaan Ciao! Caffesta ihanat Gelato smoothiet murun kanssa iltaruuan jälkeen. Mä otin Mocha Miamin johon tuli banaania, mangoa, suklaajäätelöä ja jääteetä ja Otto otti Romeo & Julietin johon tuli vadelmaa, banaania, vaniljajäätelöä ja jääteetä, naminamia oli molemmat kyllä! Kotona leikittiin neidin kanssa ja sitten tuijoteltiin Game of Thronesia muutama jakso kun Tirriskä oli mennyt nukkumaan. Meidän pitäisi muuten varmaan ostaa pikkuhiljaa niitä laatikoihin laitettavia lapsilukkoja, Tiara kun aukoo jo keittiössäkin kaikkia kaappeja ja laatikoita eikä vain niitä alimpia jotka oon tyhjentänyt kaikesta lapsille sopimattomasta. Onko teillä kokemusta niistä, ovatko toimineet hyvin?

Sellasia oli meidän torstai ja perjantai! Mä teen tässä samalla myös postausta lauantaina grillailuista ja sunnuntain parveke-kylpylästä ja julkaisen sen pian, en vain viitsinyt tunkea kaikkea samaan postaukseen! Mitäs muuten pidätte siitä että kuvat on tälleen kollaaseina? Onko silloin parempi kun kuvat on vain yksittäin ja niitä on miljoona peräkkäin vai onko tää kiva ratkaisu että on vähän tiivistettynä? Mä vaan kokeilen nyt kaikkea uutta jotta pääsisin itsekin perille siitä millaisen ulkoasun haluan mutta toki teilläkin on sananvaltaa!

Ihanaa päivää teille kaikille <3

54 kommenttia:

  1. Musta kuvat näyttää kivemmilta kollaaseina :) Voitko kertoo miten saat ne sillain, en osaa... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Picasalla on tosi helppo tehdä kollaaseja ja ne saa suoraan Bloggeriin. :)

      Poista
    2. Picasalla saa joo ja itte käytän kans tällästä ohjelmaa joka on tosi helppo: http://pixlr.com/express/ :)!

      Poista
  2. Kollaasit thdottomasti, koska välillä sulla on niin monta samankaltaista kuvaa Tiarasta niin selaaminen menis nopeammin, jos kuvat olis kollaaseina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin munkin mielestä ja näyttää jotenki muutenkin kivemmalta :)!

      Poista
  3. Tuleva ulkoasunmuutos vaikuttaa erittäin lupaavalta, ja kollaasit on kyl parempi ratkaisu jos on runsaasti kuvia tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva juttu, niin munkin mielestä! Mä haluun et postaukset tulee paremin esille ja on vähemmän kaikkia härpäkkeitä :)!

      Poista
  4. kollaasina parempi. :) ainakin mun mielestä :)

    VastaaPoista
  5. vinkki noihin vetolaatikoihin. Tuikkaa harjanvarsi (tms) läpi niin aukeevat kaikki kerralla ja tiara ei yllä ylimpään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Se käy näin alkajaisiksi ennen kun saadaan lapsilukot hommmattua :D!

      Poista
    2. Meillä on kans keittiössä poikien 1v lahjaksi saamat jääkiekkomailat :DD ja roskis teljetty avain nauhalla kii

      Poista
  6. Mää en ainakaan aatellu laittaa mitään lapsilukkoja mihinkään. Paremmin oppii kaikki mihin ei saas koskee ja mitä ei saa ottaa jos vaa jaksaa juosta perässä ja kieltää. Toki kaikki vaarallinen otetaan pois, mutta muuten kaikki pysyy ennallaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa mä taas aattelen niin että se helpottaa kun ei joka paikkaan tartte juosta ja kieltää kun meillä riittää telkkareita ja johtoja ja muuta elektroniikkaa ihan tarpeeksi joka puolella mihin neiti on menossa kans kokoajan :D Mut kukin tavallaan! Kyl Miki ainaki tottelee ihan hyvin ja niillä on ollu joka laatikossa lapsilukot :)

      Poista
    2. Niinno tosiaan kukin tavallaan. Ite taijan olla vaan niin laiska ku en jaksa rueta asenteleen niitä lapsilukkoja. Juoksentelen vaan perässä ja huutelen eitä kokoajan :D Kokoajan Juhoki on ottamassa jottain kaukosäädintä, pleikkarin ohjainta, johtoja, koriste-esineitä tai tekemessä muuten vaan jotain ilkeetä. Sehän siinä parasta onki ku toinen tietää jo mitä ei tarkottaa nii se ilme mikä Juhollekki tulee ku menee kieltämään jotain :)

      Poista
  7. Paljon kivempia noi kollaasit !

    VastaaPoista
  8. mun mielestä on molempi parempi noissa kuvissa.. :-D välillä ois kiva jos ois näitä kollaaseja ja välillä että ois niitä isoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toki niitä isompiakin kuvia voi aina välillä laittaa, jos on vaikka vähempikuvainen postaus :)! Mäkin tykkään kyllä niistäkin :D

      Poista
  9. Helpoimmalla pääset, kun ruuvaatte laatikoitten vetokahvat irti, ja käännätte ne laatikon sisäpuolelle niin, että ruuvit tulee ulkopuolelle tukkimaan kahvojen reiät. Aikuiset saa helposti avattua laatikot reunasta vetämällä, mutta muksu ei onnistu. Toimi meillä kahdella pojalla, eikä maksanut mitään. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite en ainakaa haluais tolleen tehdä.. ois se aika epäkäytännöllistä sieltä reunoista yrittää avata ja myös ruman näköstä kun kaikki laatikot on "rikki"

      Poista
    2. Eihän ne mitenkään rikki oo, kahvojen tilalla näkyy vaan pienet ruuvit! Ja helppo avaa sieltä sivusta :) Mutta ihan miten tykkää, ei kai se kaikille sovi. On ne kyllä paljon nätimmät kuin harja kahvoissa, taikka ne ostettavat lapsilukkosysteemit. On kokeiltu kumpaakin. :)

      Poista
    3. Mun mielestä kuulostaa tosi hyvältä idealta, kiitos vinkistä :)!

      Poista
  10. ihana toi kukkapanta mikä Tiaralla on! mistä oot löytäny tollasen? :) ja sä oot niin kaunis kuten aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälästä isompien lasten puolelta löytyi! :) Ja kiitoksia hirmuisesti<3

      Poista
  11. Kivoilta teiän päivät kuulostaa, tommosta kesäistä ajanviettoa :)

    Ja kollaasit tiivistää tosi kivasti, laita noin vaan aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän se, ollaan otettu aika rennosti neidin kanssa vaan ja chillailtu :D Ja kiva et tykkäät kollaaseista! :)

      Poista
  12. Saanko viellä kysyä tarkennusta, miten se kollaasi tehdään picasalla? :) Mulla on kyllä picasa 3:nen mutta oon aika avuton tietokone jutuissa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi jos kommentoin jotenkin epäselvästi aiemmin, mut mulla ei itsellä ole Picasaa, monet on vaan kehunut kuinka helppo sitä on käyttää mut itse en osaa tehdä sillä :( Mut toi sivu minkä linkkasin on superhelppo käyttää, kantsii kokeilla :)!

      Poista
  13. mä tykkään enemmän ku kuvat on irrallaan, voiks niin sanoo :D:DD mut siis kivempii ku on isoi kuvii. Mul on varmaa joku ongelma mut en jotenki osaa keskittyy yhteen kuvaan kerrallaan ku ne on kollaasissa :) mutta tee niinku parhaaks näät :) btw ihana postaus! ja noi sun hiukset on <3 ! Söpö Tiara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi niin sanoa :D Mäkin tykkään isoista kuvista, mut mä luulen et alan tekemään silleen et jos on miljoona kuvaa niin teen kollaaseja ja jos on muutama kuva niin sit laitan ne ihan vaan isoina :)! Kiitos paljon nättimys<3

      Poista
  14. Ei kollaaseja! Se oli paljon kivempi kun oli monta isoa kuvaa ja (melkein)jokaisessa kuvateksti. Se oli paljon persoonallisempaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon SAMAA MIELTÄ, koska esim. silloin ei tule nenäinkaivuukohua, kun pystyy tirailla suuresta kuvasta, mitäs se tirriskän perhe tekee :-)

      Poista
    2. Kuvatekstit oli munkin mielestä kiva juttu, mut ei hätää kyllä niitäkin on vielä tulossa isojen kuvien mukana joita laitan aina silloin kun kuvia on vähän vähemmän esiteltävänä :)! Ja hahah hyvä huomio toi nenänkaivuujuttu XD!! Totta :D

      Poista
  15. Oot asetellut noi sun kuvas tosi makeesti!:) Ja Tiarakin on niin sievänä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon :)! Ja onhan se meidän pikku kaunokainen<3

      Poista
  16. Kävin eilen illalla kattelemassa että olisko tullu uutta postausta, ja sulla oli hetken aikaa tossa erilainen banneri, mut sit se vaihtu takasin tohon vanhaan :o (Olin siis kännykällä et se lataa sen sivun pari kertaa tai jtn :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä eilen testailin kaikkia mut en ollu yhtään tyytyväinen niihin, mut nyt onneksi sain tehtyä sitten jotain vähän fiksumman näköstä tilalle :D!

      Poista
  17. Ihania kuvia! :) Ja kollaasit on paljon kivempia c:

    VastaaPoista
  18. apua, tiara on kasvanu niin kauheesti! ja mustaki kuvat on kivempiä kollaaseina =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä, niin iso ja omatoiminen neiti nykyään :D<3!

      Poista
  19. kaunis pikku tyttö <3

    VastaaPoista
  20. lapselle hattu päähän jos paistaa vähääkään aurinko!!!! vastuutonta toimintaa, TAAS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi, että oikein TAAS! Mikähän superäiti siellä oikein vikisee ? Ei kait Iina niin tyhmä oo, että lapsi olisi muulloin kun kuvanoton ajan ilman hattua. Että oikein taas, hoh-hoijaa !

      Poista
    2. Hei etkö sä huomaa että nuo kuvat on otettu ihan peräjälkeen? Varmaan on iina ensin halunnu ottaa pari kuvaa tuosta ihanasta pannasta ja sitten on laittanut hatun päähän niinkuin vastuullinen vanhempi tekee. Tosi inhottavaa että pitää kaivamalla kaivaa negatiivisia asioita vaikka kaikki ihan selkeästi näkee että Iina on täydellinen ja vastuuntuntoinen äiti.

      Poista
    3. Hahah ihana äiti :D! Mut joo, aivan totta, se hattu oli ehkä kaksi minuuttia pois Tiaran päästä jonka aikana räpsäisin pari kuvaa, että tuskinpa siitä mitään hirveää haittaa neidille oli :)

      Poista

Kiitos kommentistasi♥